Corona maatregelen UPDATE 1 mei 2022: De mondkapjesplicht is ook binnen de zorg niet langer van kracht, binnen de 1,5 meter zal de bekkenfysiotherapeut nog wel een mondneusmakser dragen, voor u geldt dit niet meer. Het staat u vrij om alsnog een mondneusmasker te dragen.
Tel (Algemeen): 
053-4305130
in

Marleen Wieffer-Platvoet

Master Bekkenfysiotherapeut

Ik ben Marleen Wieffer-Platvoet, geboren in 1987. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Borne.
In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Tijdens deze opleiding werd mijn interesse voor de bekkenfysiotherapie al gewekt. In 2009 ben ik gestart met de opleiding tot NVFB-ZwangerFit®-docent. Het begeleiden van zwangere vrouwen is een passie maar toch wilde ik meer en startte ik in 2010 met de masteropleiding bekkenfysiotherapie. Inmiddels is mijn interesse veel breder dan alleen de zwangerschap en bevalling maar ik koos dit onderwerp uiteindelijk wel voor mijn afstudeeropdracht. In juni 2013 heb ik mijn diploma behaald en sinds 1 juli 2014 ben ik werkzaam bij BekkenfysiotherapieTwente.

Twee jaar later heb ik de opleiding kinderbekkenfysiotherapie afgerond waardoor ik sinds 2016 ook kinderen met bekkenbodemproblematiek begeleid. Hier werk ik samen met kinderartsen, verpleegkundig specialist en urotherapeuten binnen de plas- en poeppoli van het MST.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik ook betrokken geweest in verschillende werkgroepen van onze beroepsvereniging de NVFB, zo ben ik medeontwikkelaar van het postpartum consult. Een consult waarin we vanaf 6 weken na de bevalling de fysieke gesteldheid van de vrouw in kaart brengen. Iets wat ik iedere bevallen vrouw gun.

Ook ben ik als extern docent werkzaam voor de opleiding bekkenfysiotherapie, SOMT in Amersfoort en zit ik in het bestuur van het Consortium Bekkencentra Nederland, een samenwerkingsverband van gespecialiseerde
bekkenfysiotherapiepraktijken in Nederland. Voor Mom in Balance Twente verzorg ik voorlichtingsavonden en ben ik aanspreekpunt voor de zwangere en pas bevallen dames.

Ik werk op de locaties GC Veldpoort en GC de Poort van Borne.

Locaties Bekkenfysiotherapie Twente

Medisch Spectrum Twente

Koningsplein 1
Poli Urologie, route H41
7512 KZ Enschede
053-4305130
info@bekkenfysiotherapietwente.nl

Gezondheidscentrum Veldpoort

Cromhoffsbleekweg 2 (ingang bij de schoorsteen). In het Jannink complex.
7513 EW
Enschede
053-4305130
info@bekkenfysiotherapietwente.nl

Gezondheidscentrum De poort van Borne

Therasiaplein 1a06
7622 HK
Borne
053-4305130
info@bekkenfysiotherapietwente.nl

​Huisartsenpraktijk de Brink

​Brink 3
​7591 CZ
Denekamp
053-4305130
info@bekkenfysiotherapietwente.nl

Copyright © Bekkenfysiotherapietwente 2015-2021 | Privacyverklaring 

Ontwerp & ontwikkeling maatwerk Wordpress website: Webdegelijk.nl

phone-handsetmagnifiercrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram