Afspraken

U kunt telefonisch een afspraak bij ons maken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur op 053-4305130. Mochten wij niet in staat zijn om te telefoon op te nemen, kunt u ook een boodschap inspreken

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bij verhindering vragen wij u om uiterlijk 24 uur voor de afspraak contact met ons op te nemen. Anders zijn wij genoodzaakt om de behandeling bij u in rekening te brengen.

U kunt bij ons komen met een verwijzing.

Een verwijzing voor bekkenfysiotherapie kan gegeven worden door de huisarts of specialist (oa.uroloog, gynaecoloog, chirurg, maag-darm-lever-arts). U kunt echter ook zonder verwijzing bij ons terecht door gebruik te maken van de directe toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)
Het is mogelijk om een diagnostisch consult aan te vragen; dit kan alleen door de verwijzer gedaan worden. Er wordt een uitgebreid onderzoek gedaan voor het geven van een volledige diagnose wat uw bekkenbodemfunctie betreft, al dan niet in relatie tot verdere problematiek. Hiervan wordt een verslag gemaakt.

De eerste afspraak

Tijdens deze eerste afspraak vindt ere en uitgebreide intake plaats. Hierin vragen wij u om uw persoonlijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat u een identiteitsbewijs mee neemt.
Wij gaan u ook vragen stellen over uw klacht. Ook krijgt u uitleg over het bekken, de bekkenbodem en de mogelijke relatie met uw klacht.
Tijdens het eerste gesprek wordt ook het vervolg bepaald, zoals onderzoeken en behandeldoelstellingen.

Wilt u een uitgebreide informatie van de intake klik dan hier.

Contactformulier

Voorbereiding op de eerste afspraak

Indien u plasklachten heeft kunt u als voorbereiding vast twee dagen een plasdagboek bijhouden.


 
Download plasdagboek

Indien u ontlastingsklachten heeft kunt u als voorbereiding vast drie dagen een ontlastingsdagboek bijhouden.


 
Download ontlastingsdagboek

Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Behandeling op afspraak

Maandag     8.00 - 19.00 uur  
Dinsdag   8.00 - 18.00 uur
Woensdag   8.00 - 19.30 uur
Donderdag   8.00 - 18.00 uur
Vrijdag   8.00 - 18.00 uur

Behandeling op afspraak, openingstijden zijn bij benadering en/of in overleg met uw therapeut.