MarleenP

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel (Algemeen): 053-4305130
BIG-nummer: 19909986604

Marleen Wieffer-Platvoet

Master Bekkenfysiotherapeut

Ik ben Marleen Wieffer-Platvoet, geboren in 1987. Ik woon samen met mijn man in Borne.
In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Tijdens deze opleiding werd mijn interesse voor de bekkenfysiotherapie gewekt door de gastlessen die Liesbeth verzorgde. In 2009 ben ik gestart met de opleiding tot NVFB-ZwangerFit®-docent. Het begeleiden van zwangere vrouwen is een passie maar toch wilde ik meer. In september 2010 ben ik dan ook gestart met de masteropleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut waar ik les heb gehad van Marjolijn en Liesbeth.
In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij BekkenfysiotherapieTwente bij Marjolijn, tijdens deze stage heb ik ook mee kunnen lopen in het ziekenhuis. Inmiddels is mijn interesse veel breder dan alleen de zwangerschap en bevalling maar ik koos dit onderwerp uiteindelijk wel voor mijn afstudeeropdracht. In juni 2013 heb ik mijn master diploma behaald en sinds 1 juli 2014 mag ik mij collega noemen van Liesbeth en Marjolijn. Twee jaar later heb ik de opleiding kinderbekkenfysiotherapie afgerond waardoor ik sinds 2016 ook kinderen met bekkenbodemproblematiek begeleid. Hier werk ik samen met de kinderartsen en plas- en poeppoli van het MST.
Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik ook betrokken in verschillende werkgroepen van onze beroepsvereniging de NVFB en ben ik als extern docent werkzaam voor de opleiding bekkenfysiotherapie, SOMT in Amersfoort.

Ik werk op de locaties Medisch Spectrum Twente, GC Veldpoort en GC de Poort van Borne.