marjolijn

Tel (Algemeen): 053-4305130
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BIG-nummer: 59050236904

Marjolijn Lutke Holzik-Mensink

Master Bekkenfysiotherapeut

Mijn naam is Marjolijn Lutke Holzik-Mensink. Ik ben geboren in 1976 en getrouwd en een trotse moeder van drie kinderen.

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en tijdens mijn eerste baan is mijn speciale belangstelling voor de bekkenfysiotherapie gewekt. Ik behandelde daar voornamelijk zwangere vrouwen en het hele proces van zwangerschap en de bevalling vind ik geweldig. Ik vind het erg leuk dat je vrouwen goed kan helpen met een duidelijke uitleg,adviezen en een aantal oefeningen.

In 2000 ben gestart met modulaire opleiding bekkenfysiotherapie in Breda en heb mijn specialisatie bekkenfysiotherapie behaald. Ik heb in die tijd in Groningen gewoond en werkte als bekkenfysiotherapeut in het Wilhemina ziekenhuis in Assen.

In 2005 ben ik naar Enschede verhuisd en in het Medisch Spectrum Twente en bij Monique Polman in de praktijk gaan werken als bekkenfsyiotherapeut. Monique Polman en ik werkten al jaren samen in een commissie van onze beroepsvereniging, de NVFB.

In 2007 heb mijn Master in de bekkenfysiotherapie gehaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam samen met Liesbeth en Monique. Voor deze masteropleiding zijn wij een onderzoek gestart naar het effect van de baring op de kringspier in het MST samen met dr. Everhardt (gynaecoloog). Naast mijn werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut ben ik werkzaam als docent voor de Master Opleiding Bekkenfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort.